2020 上奧地利應用科技大學Winter School in Medical Engineering

活動日期:2020年2月3日~2月7日

課程內容:活動詳情請參考附件簡章及官網: HERE

Key areas: “Prosthetics, Materials and Medical Simulations”

名額:不限,錄取與否由該校決定

活動費用240歐元,包含項目詳見以下說明:

(Euro 240,-- per person – will cover lectures, workshops and lab work during the 5-day-event, including the cultural activities, lunches (Monday – Friday), welcome and farewell dinner and one weekly-ticket for the public transport in Linz.

Travel costs, costs for lodging and meals (apart of the ones which are included in this program) are to be covered by the participants individually.)

費用不含個人來回機票、住宿、餐食(上述供餐時段外之餐食需自理)、護照簽證、旅遊保險、及個人衍生之其它費用。

報名資格: (1) 具中大在校學籍生,大三或大四生 (2) Studies in Medical Engineering, Biomedical Engineering, Technical Studies with focus on medicine (Mechatronics, Medical Electronics,...) (3)英文B1以上程度

住宿需自理Accommodation:

Currently, the cheapest and most convenient ways of staying in Linz are through Airbnb and in the Youth Hostel of Linz.
If you wish to stay in a hotel, the nearest ones are the AMEDIA Hotel and the Montage Hotel. Please book your stay individually.

*報名流程(以下1.上奧地利應用科技大學報名流程及2.中大報名流程皆必須完成):

1. 上奧地利應用科技大學報名流程:

and we will send you an individual link to start your application process.

2.中大報名流程:

(1)點選此網址https://abroad.oia.ncu.edu.tw/student→先以NCU portal 帳密登入!

(2)點選”海外營隊”→ 開始申請

(3)線上填寫資料及上傳文件(家長同意書及學生聲明書等附件請至公告底部下載),填妥後務必按"列印申請單"並印出申請單

(4)申請單紙本請自行完成簽核(包含系所/院主管、導師、家長),於截止日前連同其它報名所需文件(詳見申請單上所列),一併繳至國際事務處承辦人高小姐。

*上奧地利應用科技大學報名截止日:即日起至2019/12/08

*中大校內報名流程截止日期: 請於2019/12/24前繳交紙本申請文件(完成簽核)至國際處高小姐

**請注意,未完成上奧地利應用科技大學報名流程及中大校內報名及繳交紙本文件至國際處視同未完成報名程序。

注意事項:

※報名同學錄取與否由該校決定。

※請至網頁最底下載文件

此活動由學生自行辦理機票、海外住宿、護照簽證(如果需要)、個人保險、兵役等相關出國事宜

活動期間請假事宜,由學生自行辦理。

※ 大四生因涉及學籍,請先了解教務處註冊組應屆畢業生離校辦理程序與截止日期時間,如要報名須另繳一份個人聲明書(附件)。

國際事務處 高祥庭Tammy Kao

03-4227151#57084