2018印尼Syiah Kuala University暑期營隊

The Role of Local wisdom in Disaster Mitigation

活動日期:2018/8/5~8/12

課程內容:詳見附件簡章,行程表及以下介紹:

Summer Camp of Syiah Kuala University is a short course program which is designed to gain better understanding about local culture, environment, diversity, education, and exotics in Aceh, Indonesia as well as an opportunity to exchange ideas and develop a mutual vision and global network for the sustainable future.

This year, the program is inspired by the importance of disaster awareness sustainability. Therefore, we offer unique courses which will be delivered by our Center of Excellence, TDMRC (Tsunami and Disaster Mitigation Research Center). Students will learn and gain global teamwork experience, outdoor class and field trip.

Besides the courses, participants will also be introduced to the wonderful diverse traditions of Aceh, Indonesia. Participants will learn and visit tsunami site and Aceh heritage. We also provide village and school visit as supporting for each course. This program is open to active students of every university. Beside disaster, students also can choose Social and Entrepreneurship as their summer camp lecture. Participant will also visit the Sharia Bank and introduced Islamic Finance.

名額限制:不限

活動費用:155 USD (包含活動期間之食宿、學費、教材費、文化之旅費、接送機費;不含個人來回機票、護照、簽證、保險及個人衍生之費用,上述項目由參加者自行辦理)

報名資格:本校在學學生

報名截止:即日起至2018/7/25

1.校內報名流程:

(1)點選此網址https://abroad.oia.ncu.edu.tw/student→先以NCU portal 帳密登入!

(2)點選”海外營隊”→ 開始申請

(3)線上填寫資料及上傳文件(家長同意書、學生聲明書、報名表等附件請至公告底部下載),填妥後務必按"列印申請單"並印出申請單

(4)申請單紙本請自行完成簽核(包含系所/院主管、導師、家長),於截止日前連同其它報名所需文件(詳見印出來的申請單上所列),一併繳至國際事務處承辦人高小姐。

2.該校官網報名: https://bit.ly/summercampunsyiah2018

以上1.校內報名流程及2.該校官網報名皆須於截止日前完成!

報名截止:即日起至2018/7/25

**未於截止日前繳交紙本及其它所需文件視同未完成報名程序。

注意事項:

※報名同學由姐妹校決定是否錄取及通知後續活動事宜

※請至網頁最底下載文件

※ 此活動由學生自行辦理機票、護照簽證(如果需要)、個人保險、兵役等相關出國事宜。

※ 活動期間請假事宜,由學生自行辦理

※ 大四與碩二生因涉及學籍,請先了解教務處註冊組應屆畢業生離校辦理程序與截止日期時間,如要報名須另繳一份個人聲明書(附件)

聯絡人:

國際事務處 高祥庭Tammy Kao